top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Utdanning NLS-instruktør Vannaktivitet for baby og småbarnDato: 11. – 2. mars 2017 Utdanning: NLS Instruktør Vannaktivitet for baby og småbarn, modul «Aktivitet for baby» i Lørenskog. Adresse: Margarethasvei 11, 1473 Lørenskog Opptakskrav: Sikkerhet og redning begrenset område (tilsvarende lærerkurs), Førstehjelp begrenset område (HLR med DHLR, nedkjøling m. m), bestått prøven i fysiske ferdigheter innen selvberging og svømming begrenset område. Pris: kr. 4.725 for begge moduler "Aktivitet baby" og "Aktivitet småbarn". Det å være en veileder for foreldre med babyen i sitt første møte med vann er en spennende og givende rolle. Gjennom hyggelig samvær med foreldre og barn kan man formidle grunnleggende kunnskaper i forhold til selvberging og sikring, og kunnskaper om aktiviteter i, på og ved vann.

Utdanningen består av to moduler: «Aktivitet for baby» og «Aktivitet for småbarn» som gjennomføres i den rekkefølgen. Begge må gjennomføres for å kunne utdanne seg som instruktør i vannaktivitet for baby og småbarn.

Har du spørsmål angående utdanningen? Kontakt Torill Hindmarch på e-post: th@livredning.no eller telefon: 916 46 054 eller send en e-post til nls.post@livredning.no

NB: Vi forbeholder oss retten til å avbestille/flytte kurs SENEST 1 uke før.

164 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page