top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

NM LIVREDNING HAV 2023

45 utøvere stilte til start under norgesmesterskapet i livredning utendørs arrangert av Arendal Svømme- og Livredningsklubb.


Siste helgen i august ble Strand Hotel Fevik fylt opp av spente utøvere fra klubber og kretser i Norges Livredningsselskap. Det var tid for Norgesmesterskapet i livredning Hav, som ble arrangert av Norges Livredningsselskap sentralt i samarbeid med Arendal Svømme- og Livredningsklubb.

Parallelt med mesterskapet ble også Arendal Rescue Games (ARG) arrangert, som er Arendal Svømme- og Livredningsklubb årlige stevne innen livredning.


Regnbyger

Fredag ettermiddag bød på regnbyger og til dels dårlig sikt, men utover kvelden ble været gradvis lettere, og lørdag formiddag slapp skyene taket og solen dukket opp.

Totalt var det 35 utøvere som skulle konkurrere i ti forskjellige øvelser. Det var også tid til at i underkant ti nippers fikk gjennomført øvelser midt på dagen på lørdag.

Det var god stemning på stranda, og speaker Rik Op het Veld – vår landslagstrener – guidet både utøvere og publikum gjennom de forskjellige øvelsene. Rik har etter hvert mange års erfaring med livredningssporten, og hadde både faglige og humoristiske forklaringer på hvordan øvelsene hadde oppstått, og hvordan de skulle gjennomføres.

 

Bankett

Om kvelden på lørdag ble det holdt bankett på hotellet, og der var det både burgere, pølser og grillspyd på menyen, til alles store glede.

Søndag våknet utøvere, lagledere og supportere til skyfri himmel og strålende sol, og det ble en varm og fin formiddag – med fantastisk innsats av alle utøverne. Og på slutten av dagen kunne man endelig kåre de nye Norgesmestrene:’

 

Faktaboks


Kvinner

Yngre junior: Kine Emilie Måseide, Sjøstjerna SLKJunior: Ragne Fjeldheim, NLS Romerike Krets

Åpen klasse: Ine Aasum, NLS Romerike Krets


Menn

Yngre junior: Nicholay Boye, Arendal SLKJunior: Peder Voksøy Breivik, NLS Romerike Krets

Åpen klasse: Jonah Vandenhove, Sjøstjerna SLK

Beste klubb: NLS Romerike Krets

50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page