top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

80 GLADE BARN

Oppdatert: 21. jun. 2022

PÅ SVØMMESTEVNE

80 barn mellom 5-13 år stilte i Revetal svømmehall for å vise frem sine svømmeferdigheter, lære livredning og førstehjelp.


Lørdag 30. april var det nesten 80 barn samlet i Revetal svømmehall for å treffe likesinnede innen livredningssporten. Det var et internt stevne fra den aktive klubben NLS Gullfiskene i Vestfold.

– Arrangementet ble både morsomt, sosialt og lærerikt for barna. Utrolig å se hvordan barn evner å lære. Svømming er et sosialt felleskap slik idrett skal være, sier Karolina Hansen til Livredderen.

Hun mener at mestring er nøkkelordet som skaper trygghet og at så mange kunne samles etter en lang tid med korona er fantastisk givende.

– Dette stevnet var ikke sentrert rundt konkurranse, men at alle får forsøke seg i ulike øvelser for å skape glede. Her får man anledning til å bli enda bedre kjent med klubbkameratene som gir motivasjon. Alle fikk medalje ved avslutting, sier hun.

Dette var klubbens første stevne, og klubben holder jevnlige svømmekurs for både baby og små barn opp til rundt 13 år. Kursene holdes i Revetal svømmehall, Sjølyst på Nøtterøy, Bokemoa skole i Stokke og Tønsberg Sykehus.


Interessert og bor i dette området? Kontakt leder Karolina Hansen: karolina@svommeopplaering.no

13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page