top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Instruktørseminar Oslo 2019

Oppdatert: 7. aug. 2019


Norges Livredningsselskap har gleden av å ønske velkommen til årets store konferansehelg. I år vil seminaret være 7. – 8. september på Fornebu, i Oslo.

Årets seminar har temaet: Selvberging, livredning og svømming på lokalt plan. Hvordan kan jeg gjøre mitt lokale miljø trygg, hvordan kan jeg motivere barn og foreldre til å få en trygg holdning i vannmiljøet gjennom mitt virke som NLS – instruktør?

Early Bird priser før 7. juni: #1: Konferanse Pakke (inkludert middag) uten hotell: 1.625,-

#2: Single rom og konferansepakke. Lørdag til søndag: 2.570,-

#3: Dobbelt rom og konferansepakke. Lørdag til søndag: 3.115,- pr. rom

#4: Singel rom og konferanse pakke. Fredag til søndag: 3.515,-

#5: Dobbelt rom og konferansepakke. Fredag til søndag: 5.340,- pr. rom

Full pris, etter 7. juni til 17. august: #1: Konferanse Pakke (inkludert middag) uten hotell: 2.225,-

#2: Single rom og konferansepakke. Lørdag til søndag: 3.170,-

#3: Dobbelt rom og konferansepakke. Lørdag til søndag: 3.715,- pr. rom

#4: Singel rom og konferanse pakke. Fredag til søndag: 4.115,-

#5: Dobbelt rom og konferansepakke. Fredag til søndag: 5.940,- pr. rom


Egil Gjølme fra NTNU åpner med sin presentasjon om hans aktiviteter i og rundt Trondheim.

Han utdanner lærer ved universitet og var deltaker i arbeidsgruppen som jobbet med læreplan for utdanningsdirektorat for tre år siden. Han er også ivrig paddler.
 


Vi få besøk av Anneli Toivonen fra Finland som skal presentere «Water Adventures» til dere som er selvberging- og svømmingsinstruktører og baby- og småbarnsinstruktører. Dette presenterte Anneli på Nordic «Learn to Swim»-konferansen i fjor, og vi har fått henne til å ta turen til Oslo i september. Aktiviteter passer for de minste barn til ca. 8 år.

 

Det vil bli knyttet bånd mellom aktivitet barna gjør på begynneropplæring og hvordan man kan utvikler aktivitet slik at man fanger interesse for livredning blant ungdom og voksne i nærmiljøet. Hvordan kan vi skape «water adventures» for barn i 12 til 16 års alder?

Tidligere landslagstrener Svein-Harald Afdal kommer og gir tips om hvordan vi motivere og trene ungdom til å forbedre sin prestasjon. Vi får også besøk av landslagsutøvere, som skal vise oss spennende øvelser i basseng og i sjøen. Det gir en ny vri på treningen, om vi skal ikke driver sport så trenger vi de samme egenskaper til å være badevakt på strand.

Vi jobber alle med forskjellige alderstrinn, men når er det greit å lære om de forskjellige temaene? Når er vi modne for hva? Hvordan kan vi beholde unge livreddere slik at de utvikler seg til å være badevakter både inne og ute når de er modne for det? Det samme gjelder også når de er godt opp i voksen alder og skal passe på egne barn i vannmiljøene i byene og i naturen. Vi håper dere få svar til noen av disse spørsmålene. Meld dere på nå!

Alle skal til sjøen utenfor hotellet søndag morgen – vær forberedt for et morgenbad! Vi satser på fint vær. Vi planlegger workshop i basseng i tillegg. Det foreløpige programmet kommer snart. Vi starter kl. 09:00 lørdag og er ferdige kl. 13:00 søndag.

Under årets instruktørsamling ønsker vi også å gi alle, enten man arbeider inne eller ute, en sjanse til å øve på forskjellig caser i førstehjelp slik at man kan føle seg litt tryggere når man har ansvar for grupper i, ved og på vann. Dette temaet får en aldri nok trening på.

Vi presenterer den nye boken «Instruktørhåndbok for begynneropplæring». Alle deltakere på seminaret få en kopi.

NB: Vi skal ikke organisere en felles årlig prøve, men dere som har store utfordringer lokalt med å ta prøven kan ta kontakt med Torill Hindmarch: 916 46 054 for å finne en løsning.
794 visninger0 kommentarer
bottom of page