top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

– Velkommen til HelgelandNorgesmesterskapet i livredning går av stabelen i Mosjøen på Helgelandskysten 5-7. april. Forberedelsene er allerede godt i gang. – Forberedelsene går raskt og godt fremover. Transport, overnatting, bankett, frivillige og elektronisk tidtaking har vært i fokus, sier Kjetil Hoff som er avdelingsleder for idrett på Kippermoen Idrettssenter og arrangør fra NLS Helgeland krets.


Høydepunkt

Norgesmesterskapet i livredning er årets høydepunkt for norske livreddere hvor man får prøve kreftene og kunnskapen som har vært øvd på i bassenger landet rundt.

Første gang

Det er første gang mesterskapet arrangeres så langt nord som Mosjøen i Nordland.

– Vi opplever at Vefsningene gleder seg til årets mesterskap. Stor positivitet og stort engasjement rundt arrangementet, sier Hoff til Livredderen og legger til at det har vært stor sponsoraktivitet og deler av arrangementet «streames» på sosiale medier.

Det betyr at foreldre, slekt og venner som er interessert i livredning kan følge utøverne live fra bassenget på Helgelandskysten.

Vise byen

Hoff forteller at de ønsker å vise frem byen på en positiv måte og lage et NM som utøvere, støtteapparat og publikummere skal minnes med glede.

– Vi har satt oss som mål å vise frem arrangementsbyen Mosjøen fra sin beste side, og gi de tilreisende en smak av Helgeland, sier han, men medgir at de har lært mye underveis og han vil gi Kine Granberg ekstra ros. Hoff forteller at arrangementet er under daglig utvikling, og at alle norske livreddere kan følge utviklingen step-by-step på deres side på Facebook.

64 visninger0 kommentarer
bottom of page