top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Tirsdag 27. november er det Giving Tuesday! 💙

Oppdatert: 28. okt. 2019Over hele verden bruker mennesker første tirsdag (27.november) etter kjøpefestene Black Friday og Cyber Monday til ü gi en ekstra gave til sin hjertesak. I ür gür din gave til ü støtte vüre lokale ildsjeler som jobber som instruktører hos oss.Din gave gür til ü kjøpe inn utstyret vi trenger for ü utdanne flere ildsjeler, som gjør at flere barn og unge lÌrer seg ü ferdes trygt i, pü og ved vann gjennom selvberging, livredning og førstehjelp.Hvordan bidraVil du hjelpe oss med ü støtte en god sak? Doner din gave gjennom denne innsamlingsaksjonen ved ü bidra gjennom posten pü vür Facebook-side, her >

Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. Alle bidrag hjelper.

Takk for støtten!

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page