• Norges Livredningsselskap

Tirsdag 27. november er det Giving Tuesday! 💙

Updated: Oct 28, 2019Over hele verden bruker mennesker første tirsdag (27.november) etter kjøpefestene Black Friday og Cyber Monday til å gi en ekstra gave til sin hjertesak. I år går din gave til å støtte våre lokale ildsjeler som jobber som instruktører hos oss.Din gave går til å kjøpe inn utstyret vi trenger for å utdanne flere ildsjeler, som gjør at flere barn og unge lærer seg å ferdes trygt i, på og ved vann gjennom selvberging, livredning og førstehjelp.Hvordan bidraVil du hjelpe oss med å støtte en god sak? Doner din gave gjennom denne innsamlingsaksjonen ved å bidra gjennom posten på vår Facebook-side, her >

Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. Alle bidrag hjelper.

Takk for støtten!

#Alle

28 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt oss

Norges Livredningsselskap

Postadresse: Boks 9, 1324 Lysaker

Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon: +47 67 91 86 00

E-post: nls.post@livredning.no

Org. nr.: 955 627 458

Kontonummer: 3460 07 50323 (merkes støtte)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle