• Norges Livredningsselskap

Tirsdag 27. november er det Giving Tuesday! 💙

Updated: Oct 28, 2019Over hele verden bruker mennesker fÞrste tirsdag (27.november) etter kjÞpefestene Black Friday og Cyber Monday til Ä gi en ekstra gave til sin hjertesak. I Är gÄr din gave til Ä stÞtte vÄre lokale ildsjeler som jobber som instruktÞrer hos oss.Din gave gÄr til Ä kjÞpe inn utstyret vi trenger for Ä utdanne flere ildsjeler, som gjÞr at flere barn og unge lÊrer seg Ä ferdes trygt i, pÄ og ved vann gjennom selvberging, livredning og fÞrstehjelp.Hvordan bidraVil du hjelpe oss med Ä stÞtte en god sak? Doner din gave gjennom denne innsamlingsaksjonen ved Ä bidra gjennom posten pÄ vÄr Facebook-side, her >

Ditt bidrag vil utgjĂžre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. Alle bidrag hjelper.

Takk for stĂžtten!

#Alle

26 views

Kontakt oss

Norges Livredningsselskap

Postadresse: Boks 9, 1324 Lysaker

BesĂžksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon: +47 67 91 86 00

E-post: nls.post@livredning.no

​

Org. nr.: 955 627 458

​

Kontonummer: 3460 07 50323 (merkes stĂžtte)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle