top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Reddet 81 personer fra drukningsfare

Oppdatert: 17. jun. 2019


Strandlivreddere fra Norges Livredningsselskap har de siste fem årene reddet 81 personer fra drukningsfare på Oslo-strendene i samarbeid med Oslo Kommune. Norges Livredningsselskap (NLS) har de to siste tiårene jobbet tett med Oslo Kommune for å trygge de mest trafikkerte strendene i Oslo-området. Siden 2013 har vi NLS reddet 81 mennesker fra direkte drukningsfare. I samme periode har strandlivredderne også bistått ved 124 alvorlige hendelser på land. Knappe 32.000 øvrige drukningsforebyggende henvendelser fordelt på Huk, Sørenga sjøbad, Ingierstrand og Hvervenbukta. I sommer hadde NLS hele 42 strandlivreddere i sving fra juni til august.

33 visninger0 kommentarer
bottom of page