top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Uttak landslag: VM i livredning 201820. – 25. november avholdes VM i livredning, også omtalt som «Lifesaving World Championships». I år er vertsnasjonen Australia og mesterskapet avholdes i Adelaide. Bassengøvelsene i Marion og strandøvelsene i Glenelg. I den forbindelse er det gjort et uttak av våre landslagsutøvere i forhold til hvem som skal representere Norge under dette mesterskapet. Følgende utøvere er tatt ut:

  • Ane Lillebo Sletten, Sjøstjerna SLK

  • Mia Louise Gjermundsen, Sjøstjerna SLK

  • Renate Knutsen, Arendal SLK

  • Celestin Alfonso, Romerike Krets

  • Andreas Boye Ørbæk Hansen, Sjøstjerna SLK

  • Gard Øvergaard, Sjøstjerna SLK

Vi gratulerer og ønsker alle utøverne lykke til!

80 visninger0 kommentarer
bottom of page