top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Uttak landslag: Junior-EM i livredning 201811. – 15. september avholdes Junior-EM i livredning. I år er vertsnasjonen Irland og bassengøvelsene vil bli avholdt på University of Limerick, mens strandøvelsene vil bli avholdt på Kilkee Co Clare. I den forbindelse er det gjort et uttak av våre landslagsutøvere i forhold til hvem som skal representere Norge under dette mesterskapet. Følgende utøvere er tatt ut: – Ine Kristine Aasum, Romerike Krets – Ida Emilie Foss, Romerike Krets

– Ida Lillebo Sletten, Sjøstjerna SLK

– Helene Østmo, Sjøstjerna SLK

– Mats Kamnes, Romerike Krets

– Tobias Rosenberg-Hansen, Romerike Krets

– Matias Kildal, Romerike Krets

Tatt ut, men reiser ikke grunnet skade: – Kristine Knutsen, Arendal SLK

Vi gratulerer og ønsker alle utøverne lykke til!

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page