• Norges Livredningsselskap

Til norgesmesterskapet for å læreTil neste år skal NLS Helgeland Krets arrangere NM i livredning, og to representanter deltok som speidere under årets mesterskap.

HORTEN (Livredderen): – Jeg synes sporten livredning er en fascinerende idrett som fortjener nasjonal oppmerksomhet i hele Norge, sier nestleder for NLS Helgeland Krets, Kjetil Hoff.

Tentativ dato for mesterskapet er 5–7. april 2019. Det er i et 25-meters-basseng på Kippermoen idrettshall midt i Mosjøen. Det er et eget avlastningsbasseng tilknyttet hovedbassenget og egen behagelig mesanin for publikum.

– Anlegget er totalrenovert, og jeg gleder meg til å vise Livrednings-Norge vårt nye anlegg, sier Hoff og legger til at han håper på et godt samarbeid med trenere, ledere og utøvere. Hoff mener at mesterskapet i Horten er langt på vei et Øst-norsk mesterskap.

NLS har som mål og strategi at sporten skal utvides til hele Norge. Et ledd i dette er å arrangere NM i Mosjøen.

– Vi må faktisk ta et steg videre i å mobilisere hele landet innen denne idretten, sier han.

– Hvordan skal dere løse dette?

– Vi er allerede i dialog med hoteller, idrettsorganisasjoner og logistikkplaner. Vi tror med et flott program fra vakre Helgeland blir dette veldig bra, sier han og legger til at de også er i samtaler med flyselskapet Widerøe for en evt. spesialavtale med å fly opp hele det østnorske Livrednings-Norge. For å gjøre det enklere.

– Vi tror på et fantomarrangement i Mosjøen og skal jobbe hardt slik at alle norske livreddere skal være godt fornøyd med det vi leverer, sier Hoff til Livredderen.


#Sport

54 views

Kontakt oss

Norges Livredningsselskap

Postadresse: Boks 9, 1324 Lysaker

Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon: +47 67 91 86 00

E-post: nls.post@livredning.no

Org. nr.: 955 627 458

Kontonummer: 3460 07 50323 (merkes støtte)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle