top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Til norgesmesterskapet for å læreTil neste år skal NLS Helgeland Krets arrangere NM i livredning, og to representanter deltok som speidere under årets mesterskap.

HORTEN (Livredderen): – Jeg synes sporten livredning er en fascinerende idrett som fortjener nasjonal oppmerksomhet i hele Norge, sier nestleder for NLS Helgeland Krets, Kjetil Hoff.

Tentativ dato for mesterskapet er 5–7. april 2019. Det er i et 25-meters-basseng på Kippermoen idrettshall midt i Mosjøen. Det er et eget avlastningsbasseng tilknyttet hovedbassenget og egen behagelig mesanin for publikum.

– Anlegget er totalrenovert, og jeg gleder meg til å vise Livrednings-Norge vårt nye anlegg, sier Hoff og legger til at han håper på et godt samarbeid med trenere, ledere og utøvere. Hoff mener at mesterskapet i Horten er langt på vei et Øst-norsk mesterskap.

NLS har som mål og strategi at sporten skal utvides til hele Norge. Et ledd i dette er å arrangere NM i Mosjøen.

– Vi må faktisk ta et steg videre i å mobilisere hele landet innen denne idretten, sier han.

– Hvordan skal dere løse dette?

– Vi er allerede i dialog med hoteller, idrettsorganisasjoner og logistikkplaner. Vi tror med et flott program fra vakre Helgeland blir dette veldig bra, sier han og legger til at de også er i samtaler med flyselskapet Widerøe for en evt. spesialavtale med å fly opp hele det østnorske Livrednings-Norge. For å gjøre det enklere.

– Vi tror på et fantomarrangement i Mosjøen og skal jobbe hardt slik at alle norske livreddere skal være godt fornøyd med det vi leverer, sier Hoff til Livredderen.


57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page