top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Geir Berntsen hedret med gullUnder Bergen krets sin årlige juletrefest 12. januar, ble Geir Berntsen hedret med Diplom med gullmedalje. Dette er den høyeste utmerkelsen du kan bli hedret med som frivillig i Norges Livredningsselskap (NLS).

Han ble hedret for sin fremragende innsats som leder av fagområde badevakt. Geir har vært veldig sentral i utviklingen av NLS instruktør badevakt. Han har også bidratt til leveranse av badevakt- og førstehjelp/ lærerkurs, samtidig har han hatt flere lokale verv i Bergen krets. Bjørg Thorell Krabbedal gjennomførte hedringen etter oppdrag fra hovedstyret.

Vi gratulerer Geir Berntsen med den fremragende innsatsen du har gjort for oss sentralt og lokalt!

Bjørg Thorell Krabbedal gjennomførte hedringen etter oppdrag fra hovedstyret.

Vi gratulerer Geir Berntsen med den fremragende innsatsen du har gjort for Norges Livredningsselskap sentralt og lokalt!

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page