top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Ny giv i SteinkjærSteinkjer svømme- og livredningsklubb er som en nestor å regne i norgesmesterskapet i livredning og opplever friskt vekst i klubben. MOSSEHALLEN, MOSS (LIVREDDEREN): – Vi har vært gjennom en periode med et generasjonsskifte i klubben, men det holder på å snu i disse dager, sier leder Geir Mule i Steinkjer Svømme- og livredningsklubb til Livredderen. Livredningsklubben ble stiftet i 1992, har 40 medlemmer og stilte med et lag på åtte livreddere til start i norgesmesterskapet som ble arrangert i Mossehallen. Generasjonsskifte Livredderen besøkte klubben i februar 2014 og allerede da var generasjonsskiftet i ferd med å materialisere seg. Ledelsen var bekymret for fremtiden. – Generasjonsskiftet slo innover oss med full kraft, men i dag opplever vi en ny giv og at dette er i ferd med å snu til det bedre, sier Mule til Livredderen. Han fremhever det sosiale som viktig for oppturen i klubben, og motto er at ungdommene skal ha det «artig» på trening. Dampsaga-sjefen Geir Mule har vært med i livredningsklubben i Trøndelag helt siden 1993. I vinter ble han også ansatt som leder for Dampsaga Bad hvor klubben trener. – Vi har alltid fleipet med at badet burde sponse livredningsklubben, men nå er det faktisk i boks, sier den erfarne livredningslederen muntert. Han forteller at han nærmest bor i badet og at det gir gode muligheter for å utvikle klubben og ikke minst utøverne. Mule har deltatt i norgesmesterskapet i 20 år.


45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page