top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

BU søker ledere til Youth Camp 2017NB: Frist for å melde seg som leder er 1. mars 2017 NLS BU og det Svenske Livredningsselskapet (SLS) skal arrangere «Youth» Camp i uke 28 i Fredrikstad. Det et stort behov for ledere på denne campen i uke 28, og derfor avholdes det et ledertreff 12. til 14. mai. Eksempler på oppgaver er: planlegging deler av aktiviteter, undervisning i aktiviteter, ansvar for noen norske deltagere, å generelt være en del av lederteamet for campen. «Campen» med Sverige vil bestå av syv dager fylt med aktiviteter, turer, svømming, livredning og flotte ungdommer fra både Norge og Sverige. Du som melder deg som leder vil også få lov til å være med på å planlegge og utføre campen. Før campen vil det nemlig være et ledertreff i Fredrikstad. Dette vil være en helg hvor dere blir bedre kjent med de svenske lederne, få litt faglig påfyll og være med på å planlegge campen. Dere får også denne helgen se stedet vi skal ha campen. Har du lyst til å være med som leder på campen?

Du får:

  • Delta på campen gratis

  • Syv flotte dager sammen med andre ledere, hvor dere underviser ungdommer

  • Være med på ledertreff med lederne fra Sverige og Norge

  • Lære mye mer om hvordan det er å være en leder og en del av et større team.

Vi har noen krav for å søke som leder:

  • Du må være over 18 år

  • Du bør ha utdanning som svømme og livredningsinstruktør, evt. tilsvarende erfaring

  • Glad i å møte nye mennesker og være sosial

  • Du må kunne delta både på campen og ledertreffet

Dato for ledertreff: 12. til 14. mai. Dato for «Campen»: 10. juli til 16. juli 2017 Er du interessert eller har spørsmål, kontakt: Trude Aastad E-post: web@livredning.no Tlf.: 90 53 20 26 Eller: Anna-Martine Bye Tosterud E-post: bu@livredning.no Tlf.: 97 67 21 39

NB: Frist for å melde seg som leder er 1. mars 2017

Følg BU sin egen Facebook side for oppdateringer og arrangement: www.facebook.com/nlsbu/

58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page