top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

NM HAV I ARENDAL

I august arrangeres norgesmesterskapet i livredning – utendørs – i Arendal. Det er NLS sentralt som arrangerer NM i samarbeid med Arendal svømme og livredningsklubb.

– Vi er godt forberedt for norgesmesterskapet, sier Beate Boye, leder i Arendal Svømme og Livredningsklubb, til Livredderen.

Den 20–21. august arrangeres utendørs norgesmesterskapet i livredning – hav – av NLS og Arendal Svømme og Livredningsklubb på Strand Hotell Fevik.


Norgesledende

Arendal Svømme- og Livredningsklubb har alltid vært i toppen av utviklingen av livredningssporten i Norge i en årrekke. Nå tar de på seg medansvaret for å kjøre NM ute.

– Det blir spennende å se hvor mange som melder seg på, sier Beate Boye til Livredderen, og legger til at pandemien har lagt en demper på aktivitetene.

Men endelig er mesterskapet i rute og det kjøres i tospann med Arendal Rescue Games på Strand Hotell Fevik.


Styremedlem

Den aktive livredningsklubben jobber med opplæring av alle som ønsker å drive med svømming og livredning i regionen. Klubben har unik livredningskompetanse gjennom livredningsnestor Steinar Knutsen.

Nylig ble også deres Kristel L. Veer valgt inn som styremedlem i hovedstyret i NLS.

– Vi er stolte over at Arendal har tatt på seg denne oppgaven og vi ser frem til å delta i sommervarmen i den vakre sørlandsbyen, sier president Claire Alfonso i NLS.


Arendal svømme- og livredningsklubb:

Hovedmål

Å produsere konkurranse- svømmere og livreddere opp til nasjonalt og internasjonalt nivå.

Å fremme svømming som hobby/mosjon for de fleste.

Å drive så utstrakt opplæring i livredning at sannsynligheten er stor for at det er noen som kan livredning tilstede hvis uhellet først er ute.


Våre verdier

Arendal svømme- og livredningsklubb baserer sin aktivitet på felles vedtatte aktivitetsverdier for norsk idrett: Idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Klubben vår drives etter idrettens organisasjonsverdier: Frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Ut fra fellesverdiene i norsk idrett, har Arendal svømme og livredningsklubb tydeliggjort hva som skal prege oss og klubben vår. Verdiene beskriver hvordan vi er og hvordan vi vil bli.


Kontakt:


Administrasjon:

Leder: Beate Hvideberg Boye Nestleder: Caterina Scarlata Kasserer: Torbjørn Krakstad Politiattestansvarlig: Beate Hvideberg Boye

Hovedtrenere: Svømmeskole: Beate Hvideberg Boye Svømming: Kristel L. Veer Livredning: Steinar Knutsen

Dommere/instruktører: Arve Evensen Steinar KnutsenHer ser vi Steinar Knutsen som er teknisk leder under NM hav

150 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page