top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

85 «mini-livreddere»

Oppdatert: 17. jun. 2019


SANDBEKKEN (Livredderen): – Dette viser en veldig interesse for livredningsidretten med bra rekruttering blant de yngste, sier stevneleder Mona Kamnes i Romerike Krets til Livredderen.

Hele 85 nippers (livreddere i alderen 6-12 år) stilte til start i stevne i regi av NLS Romerike Krets i november. I tillegg til disse, stilte mange av landets aktive livreddere til dyst i alle livredningsøvelsene på Sandbekken bad.

Mona Kamnes sier at hennes familie – som mange andre – begynte karrieren med baby- og småbarnsvømming og deretter satsning på livredning etterhvert.

– Livredning er en utrolig viktig idrett, og en aktivitet alle bør lære seg, sier hun.

Norges Livredningsselskap Romerike krets ble etablert i 1986. Kretsen dekker store deler av Romerike med kurs innenfor baby- og småbarnsvømming. I flere kommuner tilbyr de også livredning og svømmekurs for barn og ungdom.

Kretsen holder kurs i 12 forskjellige bassenger og har cirka 1.000 kursdeltagere i året. De arrangerer også livredningskurs for lærere og barnehagepersonell. I tillegg til alt dette arrangerer de Sandbekken-stevne som har blitt en sentral arena for livreddere hver høst.


60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page