top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Invitasjon: Nesodd-Rescue 2018Sjøstjerna SLK inviterer alle nåværende, kommende og forhenværende livreddere til årets høydepunkt i livredning “Nesodd-Rescue 2018”!

Dato: 25. august 2018 Tid: Oppmøte kl 08:30 på Skoklefallsletta Hvor: Beach-Flags vil foregå på volleyballbanen på Skoklefallsletta: https://www.google.com/maps/@59.8423733,10.6727867,17z Hvor: Vannaktivitetene vil foregå på Hellvikstrand https://www.google.com/maps/@59.8438499,10.6885932,17z

Klasser Nipper: f. 2006 oy, en klasse Ungdom: f. 2003 oy, gutter og jenter Åpen: Ingen aldersbegrensning, gutter og jenter

Øvelser Beachflags (Nippers/Ungdom/Åpen) Ski-race (åpen) Board-race (Nippers/ungdom/åpen) Surf-race (Nippers/Ungdom/åpen) Ocean (Wo)Man (Åpen) Ocean (Wo)Man relay (Åpen) Board rescue (Ungdom/Åpen) Board relay (nippers)

Som i fjor starter vi med beachflags før vi forflytter oss ned til stranden hvor vi kjører de øvrige øvelsene. Der blir det også grilling etterhvert. Vi skaffer varme griller, men mat tas med av den enkelte.

Påmelding Alle påmeldinger sendes til: styret@sjostjerna.com innen 1/8-2018. Det vil også være mulig å melde seg på selve stevnedagen, men vær oppmerksom på at antall premier og grillkapasitet osv. vil dimensjoneres utfra antall forhåndspåmeldte. Husk å oppgi navn, alder og øvelser.

Pris

Pris blir kr 100 pr deltager uavhengig av antall øvelser.

Betaling kan gjøres til Sjøstjernas bankkonto: 1603.23.84017 (NB! Merk med utøvers navn)

Påmelding etter 1. august vil koste dobbel startavgift (kr 200).

Premiering Det blir enkle premier til de tre beste sammenlagt i hver klasse. 20, 18, … poeng; dårligste øvelse strykes. Nippers som ønsker «fulle øvelser» kan melde seg på i ungdomsklassen. Ungdom kan også samle poeng i øvelser med kun åpen klasse. Mao 4 av 5 øvelser teller i sammendraget.

Alle Nippers får en liten oppmerksomhet.

Startberettiget - alle som ønsker, inkludert “tilfeldig publikum”.

Utstyr og sikkerhet Badehette - alle bør ta med en badehette med sterk farge, av sikkerhetshensyn. Vi har noen boards og noen ski, men vi trenger at dere som har slikt utstyr tar dette med. Redningsvest - vi ønsker at alle tar med redningsvest. Vi vil vurdere hvorvidt vi krever bruk av dette avhengig av forhold og erfaringsgrunnlaget til utøverne. Våtdrakt - dette er valgfritt, men hender og føtter skal være bare. Regler: Vi kjører etter internasjonale regler, men med noen modifikasjoner grunnet strandens beskaffenhet samt mangel på “riktig” utstyr - men vi søker å lage en rettferdig konkurranse! Fotografering: Vi gjør oppmerksom på at det vil bli fotografert under arrangementet, og at disse bildene kan bli offentliggjort i etterkant. Ved å melde seg på godtar man dette.

Beskrivelse øvelser Ski Race

Utstyr: Surf ski, Åre Starten går fra knedypt vann, stående ved siden av ski’en. På signal padles en markert runde. Målgang mellom to markører i vannet. Man må holde kontroll på utstyret hele veien rundt. Board race Utstyr: Paddleboard) Starten går på stranden, man løper ut i vannet og padler en markert runde. Målgang mellom to markører på land. Man må ha kontroll på utstyret hele runden.

Surf Race Starten går på stranden, man løper ut i vannet, svømmer en markert runde. Målgang mellom to markører på land.

Ocean (Wo)Man/Ocean (Wo)Man relay

Utstyr: Surfski, åre, paddleboard Her er det fire elementer - ski, board, svøm og løp. Reglene er de samme som for de enkelte øvelsene, men man kan forlate utsyret etter siste markering. Rekkefølgen fastsettes konkurransedagen. Stafetten bemannes med 4 personer, en pr gren.

Board Rescue

Utstyr: paddelboard To utøvere. Nr en starter på land, svømmer ut til en avtalt bøye og signaliserer til nr to. Nr. to befinner seg da bak startstreken med board. Nr to padler ut til nr en, og de padler sammen tilbake. Målgang på land med begge i kontakt med boardet.

Board Relay

Utstyr: paddleboard Stafett med to utøvere pr lag, et board. Start og mål på land. Veksling i anvist sone. En etappe pr person.

Beach Flags Dette er “stolleken” i sand. Man ligger på magen med en pinne (flag) for lite ca 20 meter bak føttene. På signal reiser man seg opp, snur seg, løper over banen og forsøker å få tak i en av pinnene.

NB! Vi kommer til å lage kortere runder for de yngre klassene enn åpen klasse slik at de små helt sikkert mestrer distansene.

Vel møtt!

Hilsen Sjøstjerna Svømme- og Livredningsklubb

58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page