top of page
  • Redaktør#1

Hundre sertifiserte instruktører

Norges Livredningsselskap (NLS) hadde gleden av å ønske over hundre instruktører velkommen til årets viktigste konferansehelg.


Tema for årets seminar: «Selvberging, livredning og svømming på lokalt plan. Hvordan kan jeg gjøre mitt lokale miljø trygt, hvordan kan jeg motivere barn og foreldre til å få en trygg holdning i vannmiljøet gjennom mitt virke som NLS-instruktør?»


FORNEBU (Livredderen): I år valgte NLS å endre navn på det årlige arrangementet fra samling til seminar og dette var ikke uten grunn. Alle instruktører må delta på seminaret annethvert år for å beholde sin sertifisering som NLS-instruktør. I tillegg må de sende inn årlig prøve og betale medlemskap. Derfor har vi valgt å bytte navn til seminar med resertifisering.

Det var et svært vellykket seminar med over ett hundre deltagere og foredragsholdere. Temaene varierte mellom teori, praksis og diskusjon. Alle hadde til felles at de fremmet oppdagende læring og vann glede på alle nivåer, fra baby til voksne.


Anneli Toivonen fra Finnland, Svein Harald Afdal fra Svømmeforbundet og Egil Gjølme fra NTNU var blant annet de som var hentet inn for anledningen. Det var denne gangen mange dyktige forelesere og fengende presentasjoner både teoretisk og praktiske workshops.

I 2020 arrangeres seminaret 5. og 6. september på Soria Moria i Oslo. Vi håper å se enda flere enn i år der. Det er laget et Facebook arrangement hvor det i løpet av vinteren kommer til å poste informasjon og temaer. Her er det bare å følge med!


Husk at dersom du ikke var på seminaret i år må du møte i 2020 for å beholde sertifiseringen som NLS-instruktør!394 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page