top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

REISEBREV FRA ARENDAL SVØMME- OG LIVREDNINGSKLUBB

Arendal Svømme- og livredningsklubb reiste grytidlig lørdag november-morgen til Fjellhamar. I bilen hadde vi med oss spente utøvere og trener som skulle delta på Norges første Speedlifesaver stevne.  Utøverne hadde øvd på de nye øvelsene, men visste ikke helt hva som ville møte de når de ankom hallen. Hallen var helt ny, og veldig fin! Spenningen var til å ta å føle på under innsvømmingen.

Etter litt tekniske utfordringer kom de i gang, og utøverne fikk gjennomført alle de nye øvelsene. Spesielt gøy var lagøvelsene! Her var det mye nytt og spennende.

Så utrolig gøy å observere ungdommene som samarbeidet og heiet på hverandre. Det var mye god vekstmentalitet og idrettsglede, store smil og spente kropper i gang hele dagen.  Vi i Arendal SLK vil takke Romerike for et flott stevne, og ikke minst for å tørre å være førstemann til å arrangere Speedlifesaver. Det var et vellykket stevne.  Vi reiste hjem, godt fornøyde og slitne, med masse ny kunnskap og en stor porsjon idrettsglede! Dette var gøy! Tusen takk!

Beate Hvideberg Boye

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page