top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

FULLT KJØR PÅ INSTRUKTØRSEMINAR

Det var over hundre deltagere på årets instruktørseminar hvor alle fikk solid faglig påfyll for de fremmøte.

Thon Hotell Vettre (Livredderen):

Det var 107 deltagere på årets instruktørseminar som gikk av stabelen i begynnelsen av september på Vettre i Asker kommune.

Tradisjonen tro var det aktiviteter både inne og ute hvor kunnskapspåfyll er tema. Det var flere foredragsholdere, og følgende ble formidlet av:

Daglig leder, Thomas Berg Green, i Norsk Førstehjelpsråd, holdt foredrag om rollen som instruktør med førstehjelp. Han fortalte at hele fem prosent av alle nordmenn måtte utøve hjerte- og lungeredning en gang i livet, og ofte til en person i nær relasjon. Green fortalte at de første ti minuttene på et skadested e like viktig som de ti neste dagene med helsepersonell.

Den danske livrednings-nestoren, John Mogensen, snakket om hverdagen som livredder i Danmark. Han søker en global samling for verdens livreddere, og fortalte historien om to australske livreddere, som reddet to tyske turister fra drukning, da de var på utveksling i Danmark i sommer.


Norges Livredningsselskap utropte to æresmedlemmer under middagen. Louis Belaska Ustad og Torill Hindmarch. Sistnevnte sa i takketalen at det var barna som hadde inspirert henne gjennom et helt liv som instruktør. Hindmarch hadde hele seks instruktører i salen som hun hadde hatt på babysvømming.

Årets seminar ble en stor suksess og vi gleder oss til neste år.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page