top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

FULLT KJØR PÅ INSTRUKTØRSEMINAR

Det var over hundre deltagere på årets instruktørseminar hvor alle fikk solid faglig påfyll for de fremmøte.

Thon Hotell Vettre (Livredderen):

Det var 107 deltagere på årets instruktørseminar som gikk av stabelen i begynnelsen av september på Vettre i Asker kommune.

Tradisjonen tro var det aktiviteter både inne og ute hvor kunnskapspåfyll er tema. Det var flere foredragsholdere, og følgende ble formidlet av:

Daglig leder, Thomas Berg Green, i Norsk Førstehjelpsråd, holdt foredrag om rollen som instruktør med førstehjelp. Han fortalte at hele fem prosent av alle nordmenn måtte utøve hjerte- og lungeredning en gang i livet, og ofte til en person i nær relasjon. Green fortalte at de første ti minuttene på et skadested e like viktig som de ti neste dagene med helsepersonell.

Den danske livrednings-nestoren, John Mogensen, snakket om hverdagen som livredder i Danmark. Han søker en global samling for verdens livreddere, og fortalte historien om to australske livreddere, som reddet to tyske turister fra drukning, da de var på utveksling i Danmark i sommer.


Norges Livredningsselskap utropte to æresmedlemmer under middagen. Louis Belaska Ustad og Torill Hindmarch. Sistnevnte sa i takketalen at det var barna som hadde inspirert henne gjennom et helt liv som instruktør. Hindmarch hadde hele seks instruktører i salen som hun hadde hatt på babysvømming.

Årets seminar ble en stor suksess og vi gleder oss til neste år.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page