top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

– En lærerik oppgaveNLS Helgeland krets arrangerte NM i livredning for første gang og stiller med egne utøvere i mesterskapet til neste år. MOSJØEN (Livredderen) – Det var veldig lærerikt å arrangere mesterskapet, sier Kjetil Hoff. Han er avdelingsleder for idrett på Kippermoen Idrettssenter og arrangør fra NLS Helgeland krets. Egne utøvere Totalt tok 77 livreddere turen til Mosjøen, som ligger på Helgelandskysten i Nordland. – I neste NM ønsker vi utøvere fra egen region som stiller til start og målet er å samarbeid med svømmeklubben på vei dit, sier Hoff til Livredderen. Han høstet mange gode erfaringer under gjennomføringen av mesterskapet og mener at det var en lærerik oppgave. Selv om det ble mer arbeid enn ventet. Det var første gang mesterskapet arrangeres så langt nord.


– Det er utrolig stas å se så gode resultater fra norske livreddere som ble notert under mesterskapet, sier han og legger til at oppgaven var arbeidskrevende. Hovedstyret i sving President Claire Ann Alfonso skryter av arrangøren og er glad for at Livrednings-Norge har flyttet geografiske grenser til også å gjelde Nordland.


– Det var flott å se så mange ungdommer stille til start og verdien av å få livreddere i Nord-Norge er betydelig bedre nå, sier hun. Hovedstyret i Norges Livredningsselskap med Louis Belaska Ustad, Bjørg Krabbedal, Vigdis Braarud, og Ståle Elstad var alle aktive med egne roller under mesterskapet. – Gøy at hovedstyret tar en så aktiv rolle i mesterskapet, sier Alfonso.


77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page