top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Er du vår nye landslagstrener?

Oppdatert: 17. jun. 2019Norges Livredningsselskap søker landslagtrener for damer/herrer, senior og junior. Vi søker en person som vil ivareta de operative funksjonene innenfor selskapets utviklingsområde; livredningssporten. Selskapet ønsker å ansette en person i et toårig engasjement på deltidsstilling. Les mer om stillingen, last ned PDF her -> Norges Livredningsselskap (NLS) ble stiftet 6. juli 1906 i Oslo. Selskapet er en landsomfattende ideell organisasjon som arbeider for å fremme kunnskap og ferdighet om selvberging, svømming, livredning, førstehjelp og sikkerhet. Vi arbeider med opplysning og forebyggende tiltak gjennom opplæring av publikum, offentlige og privat virksomhet, og utdanning av instruktører. Vår visjon er «Lære alle i Norge hvordan redde seg selv og andre i vannmiljøer». Vi ønsker å fremstå som den ledende drukningsforebyggende organisasjonen i Norge, og er en del av et større internasjonalt fellesskap (International Life Saving Federation).

99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page