top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Har du lyst å bli dommer i livredning?Søndag 14. oktober avholder vi dommerkurs. Kurset vil kun innebære øvelsene i basseng. Vi trenger flere dommere i NLS for å få stevnene til å gå rundt. Som dommer får du den beste tribuneplassen helt inntil bassengkanten og du kan ta og føle på spenningen. Tenker du at dette kun gjelder de som er tilknyttet konkurransemiljøet fra før? Her får du en gylden mulighet til å lære noe nytt som du kan dra med deg videre til ditt miljø.

Kurset vil være for instruktører, utøvere, foreldre og andre som kan tenke seg å lære mer om denne nyttige sporten. Det er fullt mulig å melde seg på hvis man har tatt dommerkurs før, men bare ønsker en oppfriskning.

Sted: NLS Hovedkontor, Drammensveien 288, Lysaker

Når: Søndag 13. oktober kl. 12.00-ca. 16.00 (avhengig av hvor mange deltakere det blir).

Pris: 100 kr per. person

Forhåndskvalifikasjoner: Ingen

Påmeldingsfrist er 1.oktober. Send mail til: kinegrl@online.no Det er 20 ledige plasser så her blir det første mann til mølla! Ved spørsmål er det bare å ta kontakt. Mvh, Leder for Aktivitetsutvalget i NLS, Kine Granberg Mobil: 47 64 30 58

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page