top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Regional instruktørsamling Mosjøen 2018NLS Helgeland Krets, inviterer til regional instruktørsamling i Mosjøen den 15. – 16. september. Program vil bygges på den nasjonale samlingen som arrangeres i Oslo, to helger før. Program vil komme i løpet av mai, men selvberging, livredning og svømming i et drukningsforebyggende perspektiv knyttet opp mot de endringer som har skjedd i skolen, vil være et sentralt tema.

I tillegg har vi invitert med Politioverbetjent Christina Sørensen, spesialist på samtaler med barn og unge som har opplevd overgrep. Hun vil fortelle oss mer om jobben sin ved Statens Barnehus og hvordan å snakke med barn i en tillitsfull relasjon. Vi vet også at samlingen vil omfatte ei økt med øvelser og info om NM i Livredning som i 2019 skal arrangeres i Mosjøen. Her håper vi på mange utøvere fra nord. Sted: Kippermoen idrettssenter, Mosjøen For mer informasjon kontakt: Kjetil Hoff, Nestleder Helgeland Krets NLS E-post: kjetil.hoff@vefsn.kommune.no Telefon: +47 90171017

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page