top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Instruktørsamling 2018: OsloNorges Livredningsselskap har gleden av å ønske velkommen til årets store konferansehelg. Samlingen er helgen 01.09 –02.09 på Soria Moria, Holmenkollen i Oslo.

Årets samling har temaet: Selvberging, livredning og svømming i et drukningsforebyggende perspektiv knyttet opp mot de endringer som har skjedd i skolen. Hvordan påvirker endringene mitt virke som instruktør? Det vil bli knyttet bånd mellom våre vanntrygghetsmerker, progresjon og pensum i de forskjellige klassetrinn. Vi jobber alle med forskjellige alderstrinn, men når er det greit å lære om de forskjellige temaene? Når er vi moden for hva? Dette blir også knyttet opp mot bruken av assistenter undervisningsøyemed med hensyn til ansvar og alder.

Den nasjonale dugnaden «ALLEMED» vil også få noe fokus. Workshopen avholdes av våre barne- og ungdomsrepresentanter i fra klubber og kretser. Den har fokus på hvordan vi kan inkludere alle barn og unge i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi.

Det vil bli arrangert flere Workshops, hvor du kan velge aktivitet. Noen vil være ved Bogstadvannet og noen vil være i basseng.

Badevaktinstruktører vil ha egne økter med fokus på risikoanalyse, tilrettelegging av miljø for brukerne. Det vil bli både praktiske og teoretiske oppgaver innenfor dette. Dere som er instruktør i «Vannaktivitet for gravide» kommer også til å ha egne workshops. Det vil også bli en egen workshop for baby- og småbarnsinstruktører i bassenget.

Invitasjon og program: Last ned invitasjon og program her (pdf) Frist: Påmelding: 17. august Påmelding: Last ned påmeldingsskjema her (pdf) For ytterligere spørsmål kontakt: nls.post@livredning.no

#Arrangement

271 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page