top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Leder på Livrednings-Camp 2018?NLS BU og det Svenske Livredningsselskapet (SLS) arrangerer camp i Gävle i Sverige 6.-12. august (uke 32). Campen med Sverige vil bestå av syv dager fylt med aktiviteter, turer, svømming, livredning og flotte ungdommer fra både Norge og Sverige. Du som melder deg som leder vil også få lov til å være med på å planlegge og utføre campen. Oppgavene vil eksempelvis være å planlegge deler av aktiviteter, undervise i aktiviteter, ha ansvar for noen deltagere og å generelt være en del av lederteamet for campen. Ledertreff Før campen vil det være et ledertreff. Dette vil være en helg hvor dere blir bedre kjent med de svenske lederne, få litt faglig påfyll og være med på å planlegge campen. Dere får også denne helgen se stedet vi skal ha campen. Datoen for ledertreff bestemmes ut i fra når flest av de som ønsker å være leder kan delt. Mer informasjon kommer!

Som leder på campen får du noen fordeler. Disse er: • Delta på campen gratis. • Syv flotte dager sammen med andre ledere, hvor dere instruerer ungdommer. • Være med på treff med de øvrige lederne fra Sverige og Norge. • Økt kunnskap om hvordan det er å være en leder og en del av et større team.

Vi har noen krav for å søke som leder: • Du må være over 18 år. • Du bør ha utdanning som selvbergings- eller svømme- og livredningsinstruktør, evt. tilsvarende erfaring. • Glad i å møte nye mennesker og være sosial. • Du må kunne delta både på campen og ledertreffet.

NB: Frist for å melde seg som leder er 19. mars 2017

Ungdomsleder: Dersom du ikke oppfyller kravene til å være leder, er det mulighet for å være med som ungdomsleder.

Har du spørsmål eller ønsker å være leder på camp, ta kontakt med:

Anna-Martine Bye Tosterud

Tlf.: 97 67 21 39

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page