• Norges Livredningsselskap

Dagsseminar for tidligere utdannede instruktører3. februar organiseres dagsseminar for tidligere utdannede instruktører i sammenheng med NLS-instruktørutdanningen «Vannaktivitet for gravide». Her blir det gjennomgåelse av øvelser, innlegg fra en jordmor og praktisk gruppearbeid i bassenget. Det blir mulighet for nyutdannede NLS-instruktører å knytte kontakt med de som har gjennomført praktisk erfaringer. Gode råd fra disse erfarne NLS-instruktørene er nyttig og verdifullt. Program og informasjon publiserer snarest. Seminaret avsluttes med middag på Thon Hotel Triaden. Vel møtt!

#Utdanning #Alle

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt oss

Norges Livredningsselskap

Postadresse: Boks 9, 1324 Lysaker

Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon: +47 67 91 86 00

E-post: nls.post@livredning.no

Org. nr.: 955 627 458

Kontonummer: 3460 07 50323 (merkes støtte)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle