top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

I morgen blir det svømmefest på TjuvholmenDagen før «Oslo Open Water – Tjuvholmen rundt» går av stabelen er det over 200 deltagere påmeldt, og flere blir det i løpet av kvelden og lørdag morgen. Har du lyst å delta? Da kan du melde deg på i morgen til og med kl. 10:30! >>

Hans Jacob Stoebner, daglig leder og sportssjef for Oslo Idrettslag Svømming, forteller at det tikker inn flere hver time her nå så vi håper det lander på over 250 deltagere til slutt.

Svømmefesten i Oslofjorden sikter mot nye høyder med øvelser tilpasset alle aktivitetsnivåer da de i år deler puljene inn i aktive og mosjonister. Alle som deltar vil få medaljer. De 100 første som meldte seg på får også en gratis t-skjorte.

Vi deler også ut bestemannspremie for hver øvelse, forteller Stoebner.

Det er mange samarbeidspartnere i sving for dette arrangementet og disse vil ha stand i målområdet i morgen. Spesielt trekker arrangøren frem at de i år har Børre Olsen sitt prosjekt ”Project Fuck Cancer” stand på OOW. De støtter forskning av hjerne kreft og til inntekt for dette designer Børre Olsen smykker som mange kjendiser kjøper. De vil ha en konkurranse på sin stand hvor du kan vinne et smykke, i tillegg til at de gir bort til de som vinnerbestemannspremiene.

Norges Livredningsselskap (NLS) har vært ansvarlig for sikkerheten siden starten i 2014, og med tre vellykkede år bak seg går arrangørene årets stevne trygt i møte. I år har NLS også fått til et samarbeid med Tryg forsikring som dermed er en stolt sponsor av OOW. Tryg har over 40.000 redningsbøyer plassert ut i Norge og er veldig opptatt av sikkerhet.

Trude Aastad, Norges Livredningsselskaps prosjektleder for Oslo Open Water, forteller at de i år stiller med et mannskap på rundt 30 livreddere. De vil både være stasjonert i IRB redningsbåter, på redningsbrett og på land. – Vi har tilstrekkelige mannskaper til å dekke hele løypen på en god måte, så her kan deltagerne føle seg trygge, sier Aastad, som likevel oppfordrer alle deltagere til å vise hensyn til hverandre og tenke på både egen og andre deltageres sikkerhet.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page