top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Vis Sjøvett – Livredning er for alleNorges Livredningsselskap (NLS) samarbeider med «Vis Sjøvett» avdeling Kristiansand for å undervise over 1000

4. klassinger fra forskjellige byer i Agder i sjø- og badevett, selvberging, livredning og HLR. I dag 29. mai er det oppstart i Kristiansand og vi avslutter i Flekkefjord fredag 9. juni.

I år skal Liv Tone Lind være med som instruktør sammen med NLS instruktør Siri Bendiksen. Liv Tone Lind imponerte alle og en hver som fikk med seg andre sesong av «Ingen grenser» på NRK1 vinteren 2012. Til tross for at hun er født uten begge beina og en arm, er hun ikke redd for å ta utfordringer. Denne seilasen er ikke noe unntak.

Liv Tone og Siri Bendiksen har en historie fra tidligere da Siri Bendiksen trente Liv-Tone Lind i svømming i 10 år. Liv Tone har to gull i svømming ifra Paralympics OL i Barcelona i 1992. De to er et radarpar og sammen skal de ta sjøvett seilasen til nye høyder gjennom å vise at Livredning er for alle.

Ruten er som følger: Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Arendal, Arendal – helg med forflytning til Kristiansand. Kristiansand, Mandal, Farsund, Flekkefjord.

162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page