top of page
  • Forfatterens bildeNorges Livredningsselskap

Disse er tatt ut på landslaget i livredningLandslagssjefen har etter de nye kravene tatt ut 11 utøvere til landslaget i livredning for sesongen 2017.

Flere kan kvalifisere seg inn på landslaget i løpet av året. Så snart en ny utøver klarer et av landslagskravene vil utøveren bli tatt inn i på landslaget. Så vi håper at landslaget vil ha flere utøvere på slutten av året enn det er i dag. Årshjulet for landslaget blir ferdigstilt etter at klubbene har meldt inn sitt årshjul for 2017, fristen for dette er satt til 20. januar for klubbene.

Følgende utøvere er tatt ut til landslaget 2017:

DAMER Linnea Melander Kletvang, Romerike Celina McGrory, Sjøstjerna Mia Louise Gjermundsen, Sjøstjerna Kristine Knutsen, Arendal Ida Kristine Kjølberg, Vestby SLK Ane Lillebo Sletten, Sjøstjerna Christine Elvestad Olsen, Sjøstjerna

HERRER Mats Kamnes, Romerike Celestin Alfonso, Romerike Tobias Rosenberg-Hansen, Romerike Gard Øvergaard, Sjøstjerna

Vi gratulerer utøverne som er tatt ut og ønsker de lykke til i det kommende året!

249 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page