NLS-brukerkurs:
Avansert førstehjelp, nivå 3

På dette nivået får man mer omfattende kunnskap om både utførsel av førstehjelp og prioritering på skadestedet når det er flere skadede. Kurset holder et høyt nivå, og det er også en del av utdanningen for å bli NLS Strandlivredder. Klubber og kretser kjører dette kurset etter ønske, hvor de tilpasser førstehjelpen til deres behov.

Opptakskrav
For å kunne delta på dette kurset, må du ha tidligere ha deltatt på brukerkurset «NLS Livreddende førstehjelp» og «NLS Generell førstehjelp» eller tilsvarende kurs.

 

Målsetting

Etter endt kurs skal du inneha kunnskap om å bruke ABCDE som vurderingsmetode. Du får en bedre forståelse av kroppen som helhet og kan dermed utøve førstehjelp på et mer avansert nivå. Kommunikasjon og samhandling med andre, både på stedet og med andre instanser blir vektlagt.
 

Dato, sted og varighet

Utdanningen er på 14 timer og går på følgende datoer:

Vår 2021: 5- 6. juni, sted ikke avklart

Påmeldingsfrist to uker før utdanningen starter.
 

Påmeldingsfrist to uker før utdanningen starter. For mer informasjon og påmelding til kurset trykk her: https://knowitall.no/nb/listings/133-nls-brukerkurs-avansert-foerstehjelp-nivaa-3-juni-2021

 

For spørsmål om utdanningen, ta kontakt med Linda Melander på e-post: linda.melander@livredning.no eller telefon: 913 61 439.

NLS-brukerkurs: Avansert førstehjelp, nivå 3

Kontakt oss

Norges Livredningsselskap

Postadresse: Boks 9, 1324 Lysaker

Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon: +47 67 91 86 00

E-post: nls.post@livredning.no

Org. nr.: 955 627 458

Kontonummer: 3460 07 50323 (merkes støtte)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle