Beskrivelse

Kursene som holdes på dette nivået gjør at kursdeltagerne skal mestre selvberging og svømming i åpent vann med alt dette medfører. De skal være klar over sine begrensninger ved aktiviteter i åpent vann, og om hvordan de skal reagere i samsvar med endringer i forholdene ute. 
 

Hovedfokuset er å trene på forskjellige teknikker før en trener på å redde andre. Å lære å svømme med forskjellige redskaper, som "forlenget arm", er en del av dette.
 

Mål

Målet for kursene som er på dette nivået er at kursdeltakerne skal ha svært god kontroll i vannet, slik at de med god teknikk kan benytte vannet for å få kraft og fart, med minst mulig energiforbruk. De må uten problemer kunne endre og tilpasse sine bevegelser til hvordan situasjonene forandrer seg.

Dersom du eller barnet/barna dine ønsker å lære selvberging og svømming på avansert nivå så ta kontakt med en krets eller klubb nær deg og hør hva de kan tilby. Noen av kretsene/klubbene kan kalle det nybegynner livredning. 
 

Er dette noe for deg? 

Ta kontakt med din lokale klubb eller krets: Se oversikt Klubber og kretser 


Har du flere spørsmål ta kontakt med Hovedkontoret på nls.post@livredning.no

Avansert selvberging og svømming

Her kan du lese om kurset du har valgt.

Kursene som holdes på dette nivået gjør at kursdeltagerne skal mestre selvberging og svømming i åpent vann med alt dette medfører. 

Avansert selvberging og svømming

Kontakt oss

Norges Livredningsselskap

Postadresse: Boks 9, 1324 Lysaker

Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon: +47 67 91 86 00

E-post: nls.post@livredning.no

Org. nr.: 955 627 458

Kontonummer: 3460 07 50323 (merkes støtte)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle