top of page

Kursene som holdes på dette nivået gjør at kursdeltagerne skal mestre selvberging og svømming i åpent vann med alt dette medfører. 

Videregående selvberging og svømming

Her kan du lese om kurset du har valgt.

Beskrivelse

Kursene som holdes på dette nivået gjør at kursdeltagerne skal mestre selvberging og svømming i åpent vann med alt dette medfører. De skal være klar over sine begrensninger ved aktiviteter i åpent vann, og om hvordan de skal reagere i samsvar med endringer i forholdene ute. 
 

Hovedfokuset er å trene på forskjellige teknikker før en trener på å redde andre. Å lære å svømme med forskjellige redskaper, som "forlenget arm", er en del av dette.
 

Mål

Målet for kursene som er på dette nivået er at kursdeltakerne skal ha svært god kontroll i vannet, slik at de med god teknikk kan benytte vannet for å få kraft og fart, med minst mulig energiforbruk. De må uten problemer kunne endre og tilpasse sine bevegelser til hvordan situasjonene forandrer seg.

Dersom du eller barnet/barna dine ønsker å lære selvberging og svømming på videregående nivå så ta kontakt med en krets eller klubb nær deg og hør hva de kan tilby. Noen av kretsene/klubbene kan kalle det nybegynner livredning. 
 

Er dette noe for deg? 

Ta kontakt med din lokale klubb eller krets: Se oversikt Klubber og kretser 


Har du flere spørsmål ta kontakt med Hovedkontoret på nls.post@livredning.no

Videregående selvberging og svømming
bottom of page